Beoordelingen van Van der Valk Feestdagen Vught

Recente recensies van Van der Valk Feestdagen Vught

5 sterren na 21 reviews

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, alleen die dropjes snap ik niet, waarom zitten die er in?

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn moeder was erg verrast door de hoeveelheid eten. Het was erg lekker. Ze hadden er ook een klein cadeautje bijgedaan, erg leuk. Zeker aan te raden

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lastig om de stappen te doorlopen om bestelling te plaatsen.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als de producten op moederdag het zelfde kwaliteit hebben als de maaltijden die ze bezorgen, zullen ze weinig tot geen klachten krijgen. Fijn dat de valk hotels nu zulke activiteiten bezorgen. Blijf gezond.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super netjes ,super netjes gebracht ,erg lekker voor herhaling vatbaar

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij waren tevreden. Alle sterren mogen blijven. ik kon ze niet aanklikken

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik miste helaas 1 soep en de kleurplaat en potloden. Verder alles top. Heb t in mijn oven op 200gr moeten opwarmen.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles goed verzorgd en makkelijk mee te nemen en thuis nog op te warmen.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect in orde, behalve de huzarensalade vond ik een beetje belachelijk, 2 bakjes van 0,79 eurocent!? Dit ben ik niet gewend van jullie, op de foto van de site waar ik besteld heb stond een foto van de huzarensalade op die er veel lekkerder eruit zag.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was prima en zeer attent om er 2 flesjes Jus in te doen ter compensatie van de bubbels, alleen met de 8 min. op 140o waren de gerechtjes niet warm genoeg, dat was het enigste minpuntje

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend verzorgd

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en voor herhaling vatbaar H.K.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij zijn goed te spreken over v/d Valk in Vught. Super!!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

N dikke 10 alles was warm en lekker heb weer besteld voor 1 paasdag

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top idee ALS de kwaliteit hetzelfde als altijd is het prima

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer genoeg moest het minimum bedrag 20,- zijn. Hierdoor moest ik er een kindermenu bijdoen om aan het bedrag te komen. Een optie extra fruit of iets dergelijks voor 5.- was voor mij beter geweest. Het kindermenu hoeft van mij dus ook niet bezorgd te worden.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Beetje teleurstellend dat je 0,25 euro transactiekosten moet betalen, reken dan gewoon 20,25 voor de brunch of pak dat kwartje zelf.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog geen beoordeling omdat we de bestelling pas met Pasen zullen ontvangen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gisteren de bestelling geplaatst. en pasen moet nog komen dus nog niet kunnen beoordelen.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat het voor mijn helaas niet duidelijk was dat er niet bezorgd wordt in rosmalen,had al betaald en mij er reuze op verheugd om dit als verrassing aan mijn man te geven nu moet hij het zelf gaan halen en is de verrassing eraf jammer ,maar hopelijk gaan we er toch op 1 paasdag van genieten vriendelijke groet mevr .van der velden

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

duidelijke website. bestellen ging gemakkelijk !